Op zoek naar provoet pedicure zaandam?

provoet pedicure zaandam
PEDICURE MARTHY DRAIJER.
Hygiƫnisch werken is van groot belang. Ik werk volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf, opgesteld door het HBA Hoofdbedrijfschap Ambachten in samenwerking met Provoet Brancheorganisatie voor de Pedicure. Verwen uw voeten, welkom bij de professionele pedicure! 2011 Pedicure Marthy Draijer info@pedicuremarthydraijer.nl.
Pedi-Ma Voetverzorging en Massage in Zaandam.
ERVAAR" DE KRACHT VAN TEVREDEN VOETEN." Bij Pedi-Ma Voetverzorging en Massage worden veel voorkomende voetklachten, op vakkundige wijze behandeld volgens de Richtlijnen van ProVoet en de Code van de Voetverzorger van het HBA. Een pedicurebehandeling is tegenwoordig geen overbodige luxe. Uw voeten zijn uw onderdanen en dragen uw lichaam uw hele leven lang, soms in de meest barre omstandigheden. Regelmatig een gediplomeerde pedicure bezoeken kan daarom veel voetproblemen voorkomen.
Pedicure aan huis in Zaandam pedicure-info.nl.
Pedicure met de specialisatie in de Diabetische en Reumatische voet, in sommige gevallen is er daardoor vergoeding mogelijk vanuit uw zorgverzekering. Pedicure en Massagepraktijk Zachte hand Diemen. Bij pedicure en Massagepraktijk Zachte hand kunt u terecht voor zowel pedicure als massage behandelingen. ik ben ProVoet gediplomeerd pedicure en heb ook meerdere massage.
Pedi-Ma Voetverzorging en Massage Nagelstudio in Zaandam, Noord-Holland Treatwell.
In de schilders en waddenbuurt in Zaandam vind je Pedi-Ma Voetverzorging en Massage. Je kunt hier onder andere terecht voor een uitgebreid keuzemenu aan voetverzorgingen. Jouw voeten hebben soms veel te verduren. Regelmatig een pedicure nemen kan veel voetproblemen voorkomen. Eigenaresse Elaine is gediplomeerd pedicure en werkt volgens de richtlijnen van ProVoet en de branchecode van het HBA.
Allure MJ Pedicure in Purmerend.
Tevens ben ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister pedicures en aangesloten bij ProVoet en Procert. In een korte tijd heb ik vele cliƫnten geholpen in Purmerend, Alkmaar, Zaandam en Amsterdam die voor een pedicure behandeling langs zijn gekomen maar ik ook als ambulant pedicure ben langs gegaan, zodat ik clienten die slecht ter been zijn of zonder vervoer een pedicure behandeling kan aanbieden.
Pedicure Salon Voetverwennerij Voetverzorging voor Purmerend, Weidevenne, Wijdewormer, Neck, Zaandam, Wormer, Wormerveer, Zaanstreek, Waterland, Wormerland Introductie.
In haar professioneel ingerichte Pedicure Salon Voetverwennerij kunt u terecht voor zowel pedicurebehandelingen als cosmetische voetverzorging. De salon ligt in de mooie en rustige polder Wijdewormer. De klanten komen uit de directe omgeving, dus uit Purmerend, Neck, Wormer, Wormerveer en Zaandam. Bij de salon is ruim voldoende parkeerruimte aanwezig. Carla hanteert de Code van de voetverzorger. Dit houdt in dat altijd met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten wordt gewerkt en op een verantwoorde manier met het milieu wordt omgegaan. Dankzij regelmatige bijscholing blijft het uitgebreide aanbod van diensten op een hoog kwaliteitsniveau. In de salon worden de voetverzorgingslijnen van Laguna, Gehwol en Samenwerkende Pedicures gebruikt en verkocht. Deze producten zijn niet alleen effectief bij voetproblemen, maar ook bij het voorkomen daarvan. Wilt u uw partner, familielid of vriendin eens lekker laten verwennen dan kunt u dit doen door middel van een cadeaubon. U kunt een specifieke behandeling cadeau geven, of u geeft een waardebon waarbij de gelukkige ontvanger zelf kan bepalen waaraan het bedrag besteed wordt. webdesign: joost de jong. Aangesloten bij: Provoet, PON, LOPZ, ANBOS, KOC.
Pedicure Joke Prummel.
Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure. Ook wanneer u diabetes of reuma heeft, kunt u bij mij terecht. U bent van harte welkom voor een behandeling. Aangesloten bij ProVoet ProCert. Als gediplomeerd Medisch Pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse branche-organisatie voor pedicures.
Home Feettastic.
Feettastic is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening, waar een diploma de toelatingseis is, zodat je weet dat het een gedegen pedicure is. Zoek je een pedicure of wil je meer weten?

Contacteer ons