Meer resultaten voor pedicure almere provoet

pedicure almere provoet
ProVoet Pedicure Almere pedicure almere buiten, voetbehandelingen, voetreflex en voetverzorgingsproducten.
Pedicure Almere Buiten. U kunt hier terecht voor pedicurebehandelingen, voetbehandelingen, voetreflexologie en aankoop van diverse voetverzorgingsproducten. Pedicure Almere Buiten heeft een erkend ProVoet pedicure-opleiding van 18 maanden afgerond bij Imko opleidingen te Amsterdam en staat ingeschreven bij ProVoet onder lidnummer 312846.
Pedicure Praktijk Almere Buiten De Pedicure voor uw Voet Nagelzorgen!
Maar een pedicure, en dus ik ook, kan meer voor uw voeten betekenen. Zeker voor mannen. bel gewoon en maak eens een afspraak om te kijken wat ik voor uw voeten kan doen. Dit jaar doe ik mee met de actie van ProVoet, schaam jij je voor je voeten? Niemand hoeft zich te schamen voor zijn of haar voeten want met elke voet is wel iets bijzonders. Dus of je nu kalknagels, schimmelnagels, kloven, veel eelt, gekke tenen of wat dan ook hebt, SCHAAM JE NIET. Maak gewoon een afspraak en kijk wat de mogelijkheden zijn. Samen maken we je voeten weer mooi of netjes! Marions pedicurepraktijk zit in de eilandenbuurt in Almere buiten en is goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Pedicure Almere Pedicure Praktijk Lucky Feet, Stripheldenbuurt.
De pedicure praktijk is aangesloten bij de vakorganisatie ProVoet, de enige vakvereniging voor pedicures. Dit geeft u de zekerheid dat behandelingen door een gediplomeerd pedicure uitgevoerd worden. Professionaliteit geeft een ontspannen gevoel! Pedicure Praktijk Lucky Feet Almere Lucky Lukestraat 29, 1336 MK ALMERE Tel: 06 386 324 36.
Home Pedicuresalon Elly.
Elly pedicure almere. wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug of nekklachten ontstaan. 100% Hygiëne behandeling. 100% veilig voor je huid. Wij gebruiken de beste producten. Altijd betrouwbare producten. professionele en vakkundig mensen. Elly de vries. 35 jaar ervaring. Mijn praktijk is gevestigd in Waterwijk in Almere Stad. Na het volgen van de basisopleiding heb ik mij gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voetverzorging. Na verschillende workshops en bijscholingen gedaan te hebben kan ik u nog meer geavanceerde voetverzorgende behandelingen leveren. Begeleiden tot normale groei. Lang houdende kleur. Ziet eruit als nagellak. 2 weken gelakte nagels. knippen en polijsten. schoonmaken en verzorgen. verwijderen van overtollig eelt. creëert algehele ontspanning. stimuleert de bloedcirculatie. verbetert de zenuw. NCM Sculpture Clear Gel. Simpele techniek en perfect resultaat gegarandeerd. 100% transparant voor de ultieme schimmelcontrole. Schimmeltinctuur kan er gewoon bij gebruikt worden. 100% Hygiëne behandeling. 100% veilig voor je huid. Wij gebruiken beste producten. Altijd betrouwbaar producten. professionele en vakkundig mensen. Lid ProVoet en ProCert.
Provoet Pedicure Voet-Loes Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands Medisch en gezondheid, Schoonheid Facebook.
Telefoon 31 6 50855419. Website Een website suggereren. In de buurt van Provoet Pedicure Voet-Loes. 46, 38 publieke beoordelingen. Medi-Mere Huisartsenpraktijk, Almere Buiten, Stad, Poort en Haven. Praktijk van de huisartsgeneeskunde. 47, 42 publieke beoordelingen. De Waterlelie, Huisartsenpraktijk, Almere Stad.
Anja Koot. Medisch pedicure, voetmassage en spa Almere Stad.
Pedicure Anja Koot is ambulant en komt dus aan huis in Almere. Tevens beschikbaar voor behandelingen in verzorgingstehuizen, zorghotels en andere zorginstellingen, eventueel ook in Amsterdam. Medisch Pedicurepraktijk Anja Koot is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor Pedicure en gevestigd in Almere Stad, Stedenwijk.
Pedicure Almere Buiten Jolanda Lookman.
Ambulant pedicure bij u thuis door heel Almere. Mijn naam is Jolanda Lookman en sinds 31 mei 2016 ben ik. Ik ben lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van. voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.
Pedicure praktijk Beautysalon Home for Feet and Body in Almere Uw pedicure in omgeving Almere.
Daaronder valt ook de verzorging en verfraaiing van handen en voeten. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisaties ProVoet pedicure en Anbos schoonheidsverzorging. In de pedicure en schoonheidssalon werk ik samen met mijn zus Astrid. Onze werkzaamheden zijn uitgebreid met o.a.

Contacteer ons