Meer resultaten voor pedicure amstelveen provoet

pedicure amstelveen provoet
Pedicure aan huis Amstelpedicure.nl.
Algemene Voorwaarden / AVG. Pedicure bij u thuis in Amstelveen! een volle agenda is het voor mij helaas niet haalbaar om op dit moment nieuwe klanten aan te nemen. Mijn naam is Helen Oltmans en ik ben Pedicure in hart en nieren.
AnnexX Salon in RENKUM Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.
San's' Pedicure Salon.
Voetpraktijk Branding Pedicure, een weldaad voor voeten.
Design lay-out, copywriting picture editing door Sabine van Erk Webdesign door Willibrord Koot Voetpraktijk Branding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51537850 en lid van brancheorganisatie ProVoet onder nummer 303295. Ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Pedicures Procert onder nummer 11859.
Pedicure en voetverzorging Amstelveen Pedicure.nl.
Een overzicht van ambulante pedicures en voetverzorgers in regio Amstelveen, Noord-Holland. Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon.
Pedicure van Amsterdam en Omstreken Pedicurepunt.
Pedicurepunt is aangesloten bij de branche organisatie Provoet en staat geregistreerd bij Procert Kwaliteits Register Pedicures en zijn in het bezit van de AGB code. BEL VOOR EEN AFSPRAAK 020 7767635. O f E-mail ons info@pedicurepunt.nl. PedicurePunt werkt alleen volgens afspraak! Telefonisch 020-7767635 of u kunt ook E-mailen naar info@pedicurepunt.nl. Ook voor verpleeg of oudere centra's, aanleunwoningen, psychiatriehuizen, sportverenigingen etc. Wat kunt u verwachten van PedicurePunt? Uiteraard klantvriendelijk en klantgericht, een vakkundig en gediplomeerde pedicure, waaronder minimaal de aantekening diabetisch, reumatische voet en nagelbeugel techniek.
Pedicure Amstelveen Pedicure Debby Siem.
Pedicure Debby Siem in Amstelveen. Heb je last van pijnlijke voeten, bijvoorbeeld door likdoorns of eelt? Of gun je je onderdanen gewoon de best mogelijke verzorging? Laat mij dan je voeten eens vakkundig onder handen nemen! Ik heb jaren ervaring als pedicure, en ben aangesloten bij ProVoet, ProCERT en Stipezo.
Pedicure, Manicure en schoonheidssalon Feet Treat Amsterdam Zuid, Buitenveldert, Amstelveen.
Ik ben aangesloten bij PROVOET, de landelijke Vakorganisatie voor pedicures en ingeschreven in het landelijk kwaliteitsregister. U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat al mijn diplomas door deze organisatie zijn goedgekeurd en van hoge kwaliteit zijn. Feet Treat Manicure, Pedicure, Schoonheidssalon in Buitenveldert, Amsterdam Zuid en Amstelveen.

Contacteer ons