Op zoek naar pedicure delft provoet?

pedicure delft provoet
Feetique voetverzorging.
2624 BB Delft. Tel: 06 81 48 17 60. Aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Onze voeten hebben meer te verduren dan wij ons realiseren. Dag in dag uit in sokken worden gestopt, om vervolgens in niet altijd even comfortabele schoenen te verblijven. Veel lopen, staan, bewegen. Aan het einde van de dag worden schoenen verwisseld door knusse pantoffels en daarna raken je voeten verwikkeld in het dekbed. Redenen genoeg om je voeten dus eens extra aandacht te geven! Als pedicure, aangesloten bij Provoet branche organisatie voor pedicure, kan ik u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen zoals overtollig eelt, kloven, likdoorns en ingroeiende nagels.
Home.
Sinds juni 2008 ben ik gediplomeerd pedicure en heb ik een eigen praktijk. In 2015 heb ik het staatserkende MBO-4 diploma Medische Voetzorg Verlener behaald en ben ik aan gesloten bij NMMV. Vanaf 28 oktober 2016 ben ik ook lid van de werkgroep" Zorg Rondom Kanker Delft.
ProVoet Zoek een pedicure.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.
Aangesloten bij Provoet Pedicuresalon Heleen Delft.
Welkom op de website van pedicure Heleen Boot uit Delft. Ik ben gediplomeerd pedicure en ben in het bezit van de certificaten Diabetische en Reumatische voet, daardoor ben ik bevoegd tot het behandelen van de voeten van diabetische en reumatische patiënten. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Klimop-opleidingen in Rotterdam. Omdat ik graag op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen ben ik aangesloten bij Provoet en volg ik regelmatig workshops en lezingen.
Pedicure Sandra van Delft Startpagina Facebook.
Plaatsen Voorburg Schoonheid, cosmetica lichaamsverzorging Pedicure Sandra van Delft. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt. Pedicure Sandra van Delft heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Over Aveeva Aveeva.
Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure? ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
pedicure 2000 Homepage.
Wist u trouwens dat in veel gevallen uw behandeling vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering? Als gediplomeerd pedicure zijn we uiteraard aangesloten bij de branche-organisaties ProVoet en ProCert. Veel mensen beschouwen een bezoek aan de pedicure als een heerlijke verwennerij. En met ons aanbod, kan dat natuurlijk ook niet anders.
Provoet pedicure Delft Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De stad Delft heeft een historisch centrum. In Delft is de Technische Universiteit en het onderzoeksinstituut TNO aanwezig. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Delft, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure! Ing Bank Delft.

Contacteer ons