Meer resultaten voor utrecht pedicure

utrecht pedicure
Jasje ProVoet Utrecht Voor 1200: besteld morgen in huis Pedicuregroothandel onderdeel van SlendersBeauty.
Vakboeken, CD'S' en DVD'S.' Vakboeken Basisopleiding Pedicure. Vakboeken Medisch Pedicure. Clean and Easy. PS Beauty Trade. Jasje ProVoet Utrecht. Jasje ProVoet Utrecht. Getailleerd damesjasje met ProVoet-opdruk, voorzien van 2 opgestikte zakken, borstzakje, druksluiting, sierafzettingen in groen en grijs en zijsplitjes.
Schimmelnagels Utrecht Nu Actietarief bij MediDerm.
Stap 2 pedicuren. Voor een effectieve behandeling mag de nageldikte niet groter zijn dan circa 1 mm.Voorafgaand aan de lasertherapie moeten de nagels, indien te dik, worden afgevlakt door een medisch pedicure. Dit kan in een aantal praktijken van MediDerm Utrecht professioneel en direct voor de laserbehandeling worden uitgevoerd door onze eigen medisch pedicure.
Brigitte's' Voetverzorging, uw pedicure aan huis!
Want ik kom bij u thuis in de regio Utrecht. Mijn werkgebied is: Utrecht behalve centrum en kanaleneiland, Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn en Vleuten/de Meern. Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Brigitte Hennevelt en ik ben werkzaam als ambulante pedicure.
Spa Pedicure le oriental wellness center.
Utrecht Amsterdamsestraatweg 245, Utrecht Nachtegaal straat 17. Utrecht Amsterdamsestraatweg 245, Utrecht Nachtegaal straat 17. Utrecht Amsterdamsestraatweg 245, Utrecht Nachtegaal straat 17. Spa Pedicure Manicure. Utrecht Amsterdamsestraatweg 245, Utrecht Nachtegaal straat 17. Spa Pedicure Nail Art. Utrecht Amsterdamsestraatweg 245, Utrecht Nachtegaal straat 17.
Home.
In 2009 ben ik begonnen met de opleiding Pedicure aan het instituut Thomas te Utrecht. Vanaf begin 2010 ben ik gediplomeerd pedicure en als zodanig geregistreerd bij ProVoet. In 2013 behaalde ik het branchediploma Medisch Pedicure. Als gediplomeerd medisch pedicure ben ik natuurlijk ProCert gecertificeerd, aangesloten bij brancheorganisatie Provoet én Ketenzorg Utrecht.
Le Oriental Wellness Center.
Na het lakken met NailArt mogen uw voeten deze zomer zeker gezien worden. prijs op aanvraag. Spa Pedicure Manicure. Dit is een voordeel arrangement met een Spa Pedicure en Manicure. Le Oriental Wellness Center. 3551 CD Utrecht. 06 123 222 70.
Voetsalon Het Hoefje Pedicuresalon.
In 2016 ben ik gestart als pedicure in de wijk Wittevrouwen op het voormalig terrein van de faculteit voor diergeneeskunde. U kunt terecht voor een basis pedicure, wellnessbehandeling, likdoorns, eeltverwijdering, manicure, harsen en hotstones massage. In het voorjaar van 2018 ben ik gestart met de Wellness behandeling, dit is een volledig cosmetische pedicure voor uw voeten, bestaande uit voetenbad, voetenscrub, voetenmasker of paraffinebehandeling, nagelomgeving verzorgen en verzorgende creme.
Diabetes voetzorg Centrum voor Podotherapie.
De podotherapeut kan een pedicure inschakelen om behandelingen uit te voeren. De pedicure declareert dan bij de podotherapeut. Voor de ontvangen DM-voetzorg door de podotherapeut en de medisch noodzakelijke zorg die verleend is door de pedicure ontvangt u nooit een factuur.

Contacteer ons