Resultaten voor pedicure ede provoet

pedicure ede provoet
Thuispedicure Ede Ambulant Medisch Pedicure Henny Smit Thuispedicure Ede.
Welkom bij Thuispedicure Ede. Graag wil ik u voorstellen aan Thuispedicure Ede. Mijn naam is Henny Smit. Gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij ProVoet. Ruim 15 jaar ben ik werkzaam als verzorgende in verschillende verpleeghuizen en in de thuiszorg. In dit werk heb ik opgemerkt dat er veel mensen zijn die niet zelf meer voor hun voeten kunnen zorgen, met eventuele voetproblemen als gevolg.
ProVoet Zoek een pedicure.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 aspirant leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiƫne.
Voet en Meer Pedicure, voetreflexologie en het oplossen van voetklachten in Ede en Veenendaal.
Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! Neem contact op. Voet en Meer // by Denise. 6718 WN Ede.
Welkom: Medisch Pedicure in Ede: Yuwicare.
Mijn naam is Yuwadee Jitrattana. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure 10, jaar ervaring en aangesloten bij de landelijke branche organisatie Provoet. Ik ben in het bezit van de diploma's' Medisch Pedicure, Voetverzorging voor Diabetici en Reuma en ingeschreven in het kwaliteitsregister van Procert.
Pedicure Ellen Voss Home.
Sinds maart 2008 ben ik als pedicure werkzaam in mijn eigen praktijk in de gemeente Ede. In mijn praktijk maak ik onder meer gebruik van de producten van Samenwerkende Pedicures. U kunt bij ons kiezen tussen een Pedicure behandeling of een Deelbehandeling.
Pedicure Ellen Voss ProVoet.
Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure? ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord en op hun website, net zoals ik. Jan Steenlaan 113. 6717 TB Ede.
Provoet pedicure Ede Gld Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ede heeft alle mogelijke voorzieningen voor de inwoners. Er zijn is in Ede en ruim winkelaanbod en men kan kiezen uit verschillende basis en middelbare scholen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Ede, die ook te vinden zijn in de rubriek provoet pedicure.
Pedicure Pedias Ede. Welkom!
Ik ben gediplomeerd Pedicure in Ede, aangesloten bij Provoet, de landelijke branche organisatie voor pedicures en ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Procert. Om een zo uitgebreid mogelijk zorgpakket aan te kunnen bieden ben ik in het bezit van de Aantekening voor Diabetische en Reumatische Voet en hoop ik nog dit jaar mijn diploma Medisch Pedicure te behalen.

Contacteer ons