Resultaten voor pedicure hengelo provoet

pedicure hengelo provoet
Medisch pedicure Hengelo Carola Mulder solvo.
Carola Mulder is medisch pedicure bij Fysio Hengelo op de locatie De Elsbeek. Carola is gespecialiseerd in kalknagel behandeling en nagelbeugel. Verder heeft ze veel ervaring met klachten als ingegroeide nagel, diabetische voet, likdoorn en reuma. Carola Mulder heeft de opleiding Medisch pedicure afgerond aan de IMKO. Sinds 2011 is ze werkzaam als medisch pedicure. Ze heeft verder de cursus provoet gevolgd en is ze aangesloten bij Provoet om nieuwe kennis op te doen.
Pedicure Praktijk De" Singel" ProVoet. Professioneel en veilig.
Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen. Laat daarom uw voeten nakijken door een gediplomeerde Pedicure. Bij reeds aanwezige voetproblemen zal ik middels een screening deze in kaart brengen en met u overleggen wat de beste behandeling voor u is.
Pedicuresalon Dianne Pedicure voor Hengelo en omstreken.
Voeten, we gebruiken ze intensief en elke dag, wees er zuinig op door goede verzorging! Neem vrijblijvend contact op. Bij mij kunt u terecht voor de volgende behandelingen.: Neem gerust contact met mij op. Dianne de Kinkelder. Telefoon: 074 2430703. Lid van ProVoet.
Home.
Tevenss zijn wij lid van het VOUV; de vereniging van particuliere kwaliteitsscholen in uiterlijke verzorging en voetenbranche. Pediroda is verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland. Pediroda voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Provoet. verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland. Pedicureopleiding Overijssel, Pedicureopleiding Almelo, Pedicureopleiding Deurningen, Pedicureopleiding Hengelo, Pedicureopleiding Enschede, Pedicureopleiding Twente.
Pedicure Opleiding Overijssel Kaledi.
Kaledi verzorgt de pedicure opleiding twentebop haar les locaties in Beilen Drenthe, BREDA Brabant en Hengelo Twente. Wij werken uitsluitend met kleine groepen, maximaal 6 cursisten in de praktijklessen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en praktijkgericht onderwijs. Onze opleiding tot Pedicure wordt ondersteund door de Branche organisatie ProVoet.
Home.
Mijn naam is Sandra Tijman, een gediplomeerd pedicure, met een eigen praktijk op de begane grond achter ons huis. Pedicure praktijk Esthetiek is een pedicure praktijk in Hengelo die staat voor professionaliteit kwaliteit en hygiene. Zo ben ik ingeschreven bij Provoet branche organisatie.
Jane's' Pedicure Uw professionele pedicure more.
Mijn naam is Ellen Janse. Ik ben een door ProVoet erkende pedicure met een gezellige praktijk aan huis. Ik woon in Hengelo Noord in de wijk Het Wilbert. Hier heb ik een mooie studio met uitzicht op een gedeelte van de tuin.
J.D. Emmanouil-ter Huerne in VORDEN Provoet Pedicure.
ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.

Contacteer ons