- Mijn spedialiteiten

Mijn specialiteiten

Als gediplomeerd pedicure school ik me regelmatig bij.

Daarom kan ik u de volgende specialiteiten aanbieden:

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicatisch hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie 'diabetische voet'kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling door de ziektekostenverzekering gedekt.    

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij heftige drukpijnen aan de voeten of tenen

Voetreflexmassage

Punten in de voeten corresponderen met plaatsen in het lichaam. Door deze bijzondere massage ontspant het lichaam en kunnen blokkades worden verminderd.

 

Voetreflex ontspanningsmassage

Een heerlijk ontspannende massage voor uw voeten. U komt helemaal tot rust.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Verwenbehandeling

Een verwenbehandeling is een genot voor de voeten. De behandeling bestaat uit een voetenscrub en een verfrissend of verwarmend masker voor de voeten. Afgesloten wordt met een korte ontspannende massage.