- Fooienpot Bolivia

Fooienpot voor Bolivia

Kinderhuis in Bolivia

Salomon Klein is de naam van een kinderhuis in Bolivia. Het ligt in Cochabamba, de derde grote stad in Bolivia waar inmiddels ruim 1 miljoen mensen wonen.

In het kinderhuis wonen gemiddeld 150 kinderen in de leeftijd van 0 – 6 jaar. Dit zijn veelal kinderen die verlaten zijn, mishandeld en ongewenst. Deze kinderen worden gebracht door de politie nadat ze gevonden zijn op busstations, op straat of thuis opgesloten waar niemand zich om hen bekommerd.

In Salomon Klein worden deze kinderen liefdevol opgevangen, verzorgd en opgevoed. Dit gebeurt door Boliviaanse vrouwen die zelf veelal moeder zijn van een gezin en daar een betaalde baan in hebben met een zeer bescheiden salaris voor werkdagen van 12 uur.

Ook wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van het kind dmv. Montessorie onderwijs en kleuteractiviteiten.

Wij gaan daar regelmatig naar toe om hen te steunen en te helpen met de verzorging van de kinderen. Dit alles doen wij op geheel vrijwillige basis, de medewerkers zijn blij met onze ondersteuning en dankbaar dat er aan de andere kant van de wereld belangstelling voor deze kinderen is.

U begrijpt dat de verzorging van deze kinderen alleen mogelijk is met voldoende financiële ondersteuning. Het geld dat voor deze kinderen gedoneerd wordt komt ook daadwerkelijk bij deze kinderen terecht.

Wij voelen ons er persoonlijk verantwoordelijk voor dat het geld goed besteed wordt.

Namens de kinderen wil ik u bedanken voor uw aandacht voor hen en uw eventuele donatie.

Noor van den Berg

Nel Giezeman

Annelies Visser

 

VOOR FOTO'S:ZIE FOTOGALERIJ

Opbrengst fooienpot 2016

€ 225,00

waarvoor harterlijk dank.